Közlekedésbiztonsági vetélkedő

2021.06.07. 17:10

Közlekedik a család Nyíregyházán

A népszerű családi vetélkedő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fordulójára a szervezők várják a jelentkezéseket.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a Közlekedik a család országos közlekedésbiztonsági vetélkedő keretében területi versenyt szervez 2021. június 12-én és 13-án Nyíregyházán. A szervezők a versenyre olyan Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei családok jelentkezését várják, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, valamint hat és tizenhét év közötti gyermeket/gyermekeket nevelnek.

A családi vetélkedő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fordulójára 2021. június 12-én 9 órától 16 óráig, és 13-án 9 órától 15 óráig várják az érdeklődőket Nyíregyházán, a Nyír Pláza bevásárlóközpont (Nyíregyháza, Szegfű út 75. szám) parkolójában.

A megyei döntőre jelentkezni lehet elektronikus úton, a verseny honlapján (www.kozlekedikacsalad.hu), valamint személyesen a helyszínen, a verseny időpontjában.

A rendezvényen a családoknak elméleti és ügyességi feladatokat is kell megoldaniuk, amelyekkel értékes ajándékokat nyerhetnek. A legeredményesebbnek bizonyult család képviselheti megyénket a verseny országos döntőjében 2021. augusztus 27-29-én, ahol egy ŠKODA Kamiq személygépkocsit nyerhetnek.

A rendezvényt kísérő rendőrségi fegyverzet, kutyás- és kommandós bemutatók, valamint a Katasztrófavédelmi Igazgatóság, és a ŠKODA programjai is tartalmas szórakozást kínálnak – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában