Nyíregyháza

2021.06.14. 12:58

Közlekedik a család – nyíregyháziak nyerték a megyei fordulót (fotók, videó)

A vetélkedő Szabolcs megyei fordulójának győztese a nyíregyházi Nagyváti család, ők képviselhetik megyénket az országos döntőben.

Forrás: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2021. június 12-13-án rendezte meg a Közlekedik a család országos vetélkedő Szabolcs megyei fordulóját Nyíregyházán, a Nyír Pláza bevásárlóközpont parkolójában. Az Országos Rendőr-főkapitányság, valamint az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett családi vetélkedő évek óta töretlen népszerűségnek örvend megyénkben, idén is közel ötven család mérette meg magát a különböző elméleti, és gyakorlati versenyszámokban.

A vetélkedő célja, hogy a rendőrség minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a szabályos, körültekintő, megfontolt közlekedés fontosságára. A család értékrendszere, a szülők példamutató magatartása, meghatározó a gyerekek nevelésében. Amellett, hogy a családok egy vidám napot töltöttek együtt, és sok érdekes és izgalmas feladatban vettek részt, a közös versenyzés a balesetmentes közlekedésre nevelés tekintetében is meghatározó lehet a gyerekek számára.

A Szabolcs megyei döntőben a nyíregyházi Nagyváti család szerepelt a legeredményesebben, így ők képviselhetik megyénket az országos döntőben, ahol akár a fődíjat, egy Škoda Kamiq személygépkocsit is nyerhetnek. A dobogó második és harmadik fokára állhattak fel a nyíregyházi Béres, és a kisvárdai Kepics család tagjai, akik számára a verseny most véget ért, de ők is értékes ajándékokkal és élményekkel térhettek haza.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában