Sajtótájékoztató

2021.06.30. 10:47

MSZP-sajtótájékoztató: Bemutatkoztak a jelöltek

– Szabolcs-Szatmár-Bereg megye mind a hat választókerületében indít képviselőjelöltet az előválasztáson a Magyar Szocialista Párt, közülük ketten mutatkoznak be ma. Szerencsések vagyunk, mert olyan embereket ajánlhatunk, akik érdemesek arra, hogy képviseljék a megyében és a körzetükben élők érdekeit – mondta az MSZP szerdai sajtótájékoztatóján Halmi József, a párt megyei alelnöke.

Dr. Veres János elnök hozzátette: az MSZP és a Párbeszéd közös előválasztási jelöltjei azért kampányolnak majd, hogy Karácsony Gergely legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje jövő tavasszal. – Dr. Papp Ildikó az 5., Tóth Viktor a 6. számú választókerület előválasztási jelöltje, mindketten ezer szállal kötődnek a körzetükhöz. Ildikó közgazdász és jogász, munkája során sokak jogvédelmét látta el akár speciális ügyekben is, emellett két évtizedes önkormányzati tapasztalattal rendelkezik. Viktor szülei nyomdokaiba lépve a pedagóguspályát választotta, 21 éve aktív közreműködője Nyírbátor és térsége politikai életének, és több cikluson keresztül a megyei közgyűlés tagja volt – ismertette az MSZP megyei elnöke. A sajtótájékoztató második felében a jelöltek részletesen ismertették terveiket, céljaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában