Kelet-retró

2021.06.09. 16:00

Nem akadályozta a csónakázást a vízi kiképzés Sóstón

Felidézzük, miről írt a Kelet-Magyarország évtizedekkel ezelőtt ezen a napon.

1961. június 9., péntek

Nem akadályozza a csónakázást a vízi kiképzés Sóstón

Vízi úttörőraj akar táborozni Sóstón július második felében. A kisvárdai II. sz. általános iskola vízi úttörőraja rövidesen eljuttatja kérését illetékes helyre, hogy engedélyezzék a Sóstó vizén három őrsi csónakkal a raj tagjainak kiképzését. A vízi kiképzés a tavi csónakázást nem fogja akadályozni.

1971. június 9., szerda

Átadás előtt a nyíregyházi autóbusz-pályaudvar

A Jókai téri új autóbusz-pályaudvar hivatott a vidéki autóbusz-forgalom lebonyolítására. A több mint 6 millió forint értékű beruházás építési munkáit az ÉPSZER még március 31-ére befejezte. Ezt követte a kocsiállás-számjelzők, indítólámpák, indítópult, utastájékoztató berendezések szerelése, ami június 4-én befejeződött.

Jelenleg az épület belső szerelési munkái folynak és a díszvilágítás szerelését végzik. Az autóbusz-pályaudvaron az Utasellátó Vállalat büfét rendez be. A fenti munkák elvégzése után, valamint a műszaki átadás-átvétel során tapasztalt hiányosságok pótlása után – reméljük hamarosan – sor kerül az autóbusz-pályaudvar átadására.

1981. június 9., kedd

Már a belső szakipari munkákat végzik a Mátészalka keleti városrészében épülő 74 lakásnál a helyi építőipari szövetkezet dolgozói.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában