Elbúcsúztatták a tanévet

2021.06.11. 10:19

Tanévzáró Élménynap

A Bárczy Gusztáv Általános iskolában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület támogatásával élményekben gazdagon búcsúztatták el a tanévet.

Baracsi Endre, a Szabolcs-Szatmár-Berg megyei közgyűlés alelnöke, aki ezen esemény fővédnöke volt, kiemelten fontosnak tartja az iskolával való együttműködést. Mint egyben a Diáksport egyesület elnökeként, minden lehetőséget megragadnak, azon programok megvalósítására, ahol a gyermekek megismerkedhetnek a sport mindennapi fontosságával. Az eseménydús napon a Vidék Kincse Egyesület élményprogramjain vehettek részt a gyerekek. A közös aerobik bemelegítést követően megismerkedtek a hagyományőrző íjászattal, önvédelmi ismereteket tanulhattak, ügyességi pályáján versenyezhettek és kreatív alkotóműhelyben kézművesedtek. Ezen nap nemcsak a gyermekek, de a szervezők részére is felejthetetlenre sikeredett, hiszen az összefogás ereje és az elfogadás csodákra képes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában