Nyíregyháza

2021.06.01. 14:00

Új Rossmann-üzlet a frekventált helyen

Átköltözött a László és a Liliom utca sarkára a Zrínyi Ilona utcai Rossmann drogéria.

ltl

20210521 Nyíregyháza fotó: Dodó Ferenc DF Kelet-Magyarország Rossmann zsáner.

Fotó: Dodó Ferenc

Saját parkolóval, az eddiginél is modernebb környezetben nyitott meg május 10-én a legújabb nyíregyházi Rossmann drogéria a körúton.

Vásárlóbarát polcelrendezés

– Ezen a környéken még nem voltunk jelen, frekventált helyen sikerülhet a régi és a leendő vásárlóink kedvében járni – fogalmazott Mánné Szilágyi Brigitta területi vezető. Az 1972-ben alapított Rossmann 28 éve van jelen a magyarországi piacon. Az első üzlet 1993-ban nyílt meg, azóta jóval több mint 200 drogériát adtak át országszerte.

A német–holland cég megközelítőleg 2 ezer dolgozónak nyújt biztos megélhetést. Összesen 17 ezer terméket forgalmaznak, ebből a 2500-at is meghaladja a saját márkás árucikkek száma. Nyíregyházán a Dózsa György u. 3., a Rákóczi u. 18–20. és a Pazonyi út 36. szám alatt található még Rossmann drogéria, néhány hete alakult át a felállás:

– A legkorábbi, Zrínyi Ilona utcai üzletünk költözött át a László u. 4. szám alá. A belvárosban nem lehetett megoldani a saját parkolót, itt a vásárlóink élhetnek ezzel a lehetőséggel. Forgalmas a környék, több multicég is található a közelben, és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen keresnek fel bennünket. Minden irányból szembetűnő az üvegportál, a logó.

Készségesek és figyelmesek

A bejáratnál gondoskodtak a megfelelő kézfertőtlenítésről, a saját márkás terméket tartalmazó adagolót lehet igénybe venni. A fertőtlenítésre alkalmas termékekből méteres polcon találhatóak a kézfertőtlenítők, a szappanok, a tisztítóspray-k. A hatalmas árukészlet könnyen áttekinthető, ezt mi is megtapasztaltuk. Igényes, vásárlóbarát a polcok elrendezése, letisztultan átlátható a valamennyi termékcsoport. Ha mégis nincs meg a keresett árucikk, vagy szeretne tanácsot kérni a vásárló, a készséges és figyelmes eladók a rendelkezésére állnak.

– A hölgyek 11 dekorkozmetikai készletből válogathatnak. Kedvelik a parfümöket, a dezodorokat, a hajfestékeket, a hajszínezőket, az alapozókat, a rúzsokat, a lakkokat, a ceruzákat, a szépségápolási termékeket. A férfiak is megtalálhatják a számításaikat, nekik is sokszínű a választék a tematikus polcokon.

A Rossmann területi vezetője kitért a reformélelmiszerekre is.

Bőséges a kínálat

– Éppúgy kapható a drogériában gluténmentes termék, mint szénhidrátcsökkentett reformélelmiszer, ugyanakkor a diabéteszeseknek is bőséges a kínálat. Szinte roskadoznak a polcok a reggeli pelyhektől, az aszalt gyümölcsöktől, a különféle lisztkeveréktől, a táplálékkiegészítőktől, a vitaminoktól.

A 300 négyzetméteres eladótérben 12 300-féle termék található és vásárolható meg hétfőtől szombatig 8–19 óráig, míg vasárnap 9–17 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában