Civil szervezet

2021.06.19. 17:48

Újra együtt lehetnek a tagok

Egyelőre szabadtéri programokat rendez a civil szervezet.

KM

Együtt a civil szervezet tagsága

Forrás: egyesület

Elszigetelte egymástól a kisebb és nagyobb közösségek tagjait a tavaly hazánkat is elért koronavírus-járvány. Az egészség megőrzése érdekében elmaradtak a különböző programok, rendezvények, nem volt lehetőség személyes találkozásra sem. A védőoltásoknak köszönhetően enyhültek a szigorú előírások, így aztán csaknem egy év után újra találkozhattak, újra láthatták egymást az Ízületi Betegek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesületének tagjai is.

Van mit elmesélniük

– Kellemes hűs fák árnyékában, szabad téren tartottuk meg a közgyűlést a napokban. A viszontlátás örömét egy kis vendéglátással fűszerezte az egyesület vezetése – tájékoztatta szerkesztőségünket Fullajtár Andrásné, a civil szervezet elnöke.

– A további lehetőségeket mérlegelve arra az elhatározásra jutottunk, hogy a hosszú bezártság után, amíg az időjárás és az egészségügyi helyzet engedi, csak szabadtéri programokat rendezünk, amiknek a színhelyét a továbbiakban is egy kedves tagtársunk ajánlotta fel a számunkra. Mivel betegeket tömörítő szervezetről van szó, tagjaink többszörösen is veszélyeztetettek. Szakmai előadásokat, szűrővizsgálatokat sajnos az orvosok leterheltsége miatt most még nem tudunk tervezni, pedig nagy szükség lenne rá a beteg tagjaink körében. Egyelőre a nyíregyházi önkormányzat sem ír ki pályázatot, így nagyobb szakmai rendezvény tartását sem tervezhetjük. Ezért most egymás társaságát élvezzük, van mit elmesélnünk.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában