Jobbik

2021.07.28. 17:38

Bérlakásokat építene a Jobbik

– A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő fiataloknak kiszámítható jövőre, biztos munkahelyre és tisztességes bérre van szükségük, ők nem munkásszállókon képzelik el az életüket – mondta szerdai, nyíregyházi sajtótájékoztatóján Lengyel Máté.

A Jobbik önkormányzati képviselője hozzátette: a közgyűlésben 11 éve küzdenek azért, hogy a városban bérlakások épüljenek, de javaslataikat mindig leszavazták, miközben most gazdasági bevándorlóknak építenek munkásszállót. – A kormány szóban migránsellenes, tettekben viszont nem: szervezetten telepítik be a munkaerőt, az országhatáron túlról érkezőt is. A Jobbik ezzel szemben a magyar fiataloknak teremtene előrelépési lehetőséget, többek között azzal, hogy évente legalább 5 ezer bérlakás épülne – mondta Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke. Úgy fogalmazott: megfizethető lakbérre van szükség, mert jelenleg a családok az életük nagy részében a hiteltörlesztés terhét cipelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában