felmentő ítélet

2021.07.15. 18:49

Felmentették Legény Zsoltot

A Magyar Hírlap az internetes oldalán adta hírül csütörtökön, hogy „Felmentették a csempészcigit szállító Legény Zsoltot”.

Mint portálunkon mi is beszámoltunk róla, Legény Zsolt egykori szocialista országgyűlési képviselő autójának csomagtartójában a Beregsurány-Luzsanka határátkelő ukrán oldalán 2020. december 10-én az ukrán vámosok nagy mennyiségű csempészcigarettára bukkantak. Legény Zsolt ellen Ukrajnában indult büntetőeljárás, s végül felmentették.Szerkesztőségünk megkereste Legény Zsoltot, aki érdeklődésünkre a következőket mondta:

– Az ukrán hatóságoktól megkaptam a felmentő ítéletet. Ukrán nyelven íródott, de lefordíttattam, hogy tudjam, mi szerepel benne. A levél lényege, hogy engem felmentettek, tisztáztak minden alól, nem követtem el bűncselekményt, s az ítélet jogerős. Korábban azt mondtam a sajtónak, amíg nem zárul le az eljárás jogerősen, addig nem nyilatkozom az ügyről. Most, hogy lezárult, annyit tudok mondani, hogy felmentettek, ettől többet és jobbat mondani nem tudok és nem is nagyon szeretnék.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában