nyári napközis tábor

2021.07.01. 15:20

Ismerkedés a természet és az állatok világával

KM

Az Országos Magyar Vadászkamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szervezete a Vadásztársaságok Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szövetségével közösen nyári napközis tábort szervez általános iskolás (1. osztályt befejezett) gyermekek számára.

Szeressék és tiszteljék!

A szervezők gondoskodnak a játékos tanulásról, interaktív eszközökről, jókedvről, napi háromszori étkezésről – akár speciális igények figyelembevételével is. Egy tábori turnus 5 napból áll, hétfőtől péntekig tart 8 és 16 óra között. A gyermekek megismerkedhetnek hazánk vadfajaival, a vadgazdálkodás alapjaival. A programok közt szerepel többek között nyomolvasás, fajismeret, íjászat, szimulációs lézeres vadászat, sportolási lehetőség, kézműves-foglalkozás, állatkerti séta. Természetesen a cél nem az, hogy vadásszá neveljék a fiatalokat, hanem hogy a diákok ismerjék, szeressék és tiszteljék az őket körül vevő természetet, tudják, hogyan kell viselkedni az erdőben. Kipróbálhatják tudásukat és ügyességüket a lézeres szimulációs lőpályán is. Megismerkednek hazánk vadjaival, az élvefogó csapdák működésével, a fészekhagyó és fészeklakó madarakkal. Mindez csak egy kis ízelítő abból a sok érdekességből, amik a gyermekekre várnak.

A helyszín Sóstóhegy, Muskotály utca 96. A turnusok: I. július 19–23., II. július 26–30., III. augusztus 2–6., IV. augusztus 9–13. Bővebb információt a 06-30/239-4635-ös telefonszámon lehet kérni 8 és 16 óra között, Jelentkezni csak e-mailben lehet: [email protected]

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában