Nyíregyháza

2021.07.21. 13:10

Könnyebben böngészhetők online a nyíregyházi menetrendek

Nyíregyháziaknak és a városba érkezőknek szóló portál készült. 

Forrás: Volánbusz

A mobiltelefonról is könnyedén böngészhető, önálló honlap lehetővé teszi, hogy ne a Volánbusz központi oldaláról kelljen több átkötéssel eljutni a nyíregyházi információkhoz, hanem mindent egy helyen találjanak meg az utasok. A nyiregyhaza.volanbusz.hu felületén több olyan menüpont is helyet kapott, ami segít az eligazodásban.

A részletes menetrendek mellett vonalhálózati térképek könnyítik a helyi útvonaltervezést, de a helyközi buszos és vasúti menetrendekhez is el lehet innen jutni.

Külön menüpont segíti a jegy- és bérletvásárlást, valamint utazási tanácsokkal is szolgál a társaság. Friss, közlekedési információkat tartalmazó oldalának a linkje is megtalálható itt, de az aktuális forgalmi híreket, változásokat is megjelenteti. Külön értéke a portálnak, hogy a magyar mellett angolul és németül is elérhető, sőt, azon országok nyelvein is, melyekből a tapasztalatok alapján a legtöbb turista érkezik Nyíregyházára. A lengyelül, szlovákul, románul és ukránul beszélőket is kiszolgálja az új felület, mely hosszú egyeztetések után, az önkormányzat szempontjainak és kéréseinek figyelembe vételével született meg – közölte Nyíregyháza Sajtószolgálata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában