Tiszadada

2021.07.03. 14:00

Kötöttek, horgoltak, sportoltak

A kánikula miatt a pedagógusok gondoskodtak sok folyadékról is.

KM

Két turnusban közel 50 tanulónak nyújt tartalmas és kellemes kikapcsolódást a nyári szünidőben Tiszadadán az Erzsébet-tábor. Már a pénteken befejeződött első héten is rengeteg program között válogathattak a gyerekek, mindennap a legkülönbözőbb sportágakban mérhették össze tudásukat, a tábor helyszínén udvari ugrálókon is szívesen töltötték az idejüket.

Kerékpártúrák a környéken

Érdeklődéssel fogadták a kézműves-foglalkozásokat, ahol UV-gyantából medálokat készítettek, megismerkedtek a kötés, horgolás rejtelmeivel, és egy számukra ismeretlen technikát is elsajátíthattak: a dekupázst. Kíváncsian várták a pizzasütés eredményét, örömmel számoltak be róla, hogy a különböző ízesítésű pizzák nagyon jól sikerültek, amiket jó étvággyal el is fogyasztottak. Mindkét heti programra a kirándulás teszi fel a koronát. Az első hét kirándulóhelye a felsőtárkányi Dinó Park, míg a jövő heti turnus résztvevői Miskolctapolcára, az Avalon Parkba látogatnak el.

A településen és annak környezetében kerékpártúrákat is tettek a diákok. A tanulók napi ötszöri étkezést kaptak, étrendjükben kiemelkedő helyet foglaltak el a tejtermékek, a zöldségek. A pedagógusok a kánikula miatt sok folyadékról is gondoskodtak – tájékoztatott Mizser Zsoltné igazgatóhelyettes-programfelelős.

Lubickolásra is lehetőség nyílt a táborban | Fotó: Tarnai László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában