Tragédia

2021.07.05. 17:57

Megszakad a szív, négy koporsó egy ravatalon: utolsó útjukra kísérték a tarpai orvost, feleségét és két gyermekét

Az orvos büszkén posztolta a Facebook-oldalára kisfia kitűnő bizonyítványát, de szokásától eltérően a gratulációkra már nem reagált...

Fotó: Máté Krisztián

Szörnyű tragédia híre rázta meg az országot június 29-én, amikor a VI. kerületben, a Jókai utcában a fővárosi tűzoltók négy holttestet találtak az egyik lakásban. A négytagú család szén-monoxid-mérgezésben vesztette életét. Pár órával később kiderült, a férfit már péntek óta keresték, eltűnése miatt a városnaményi rendőrség körözést adott ki. Az elhunyt családfő Tarpa háziorvosa volt.

Fotó: Máté Krisztián

Az orvos szerdán még büszkén posztolta a Facebook-oldalára kisfia kitűnő bizonyítványát, de szokásától eltérően a gratulációkra már nem reagált. Nem sokkal később tudatták a borzalmas hírt Tarpa közösségi oldalán: szeretett orvosuk meghalt.

„Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk a lakossággal, hogy drága háziorvosunk családjával együtt, tragikus hirtelenséggel elhunyt szén-monoxid-mérgezés következtében budapesti otthonukban” – állt a közleményben. „Tragikus haláluk mindannyiunkat mélyen megráz, egy őszintén szeretett barát és egy olyan kiváló szakember távozott közülünk, aki sokakat meggyógyított, életüket megmentette. Tarpa Nagyközség Önkormányzata dr. Qidan Munther háziorvos-belgyógyászt és családját saját halottjának tekinti” – írta az önkormányzat.

A nagyobbik fiú is csak 9 éves volt | Fotó: Máté Krisztián

Az orvoson kívül elhunyt a feleség és két tündéri kisfiuk is.

A család szomszédait nagyon megrázták a történtek. Elmondásuk szerint semmit nem észleltek a tragédiából. Mindössze arra lettek figyelmesek, amikor a kiérkezett rendőrök és tűzoltók betörték a család lakásának ajtaját.

„Hihetetlen, ami történt, nagyon szép és kedves család volt, még mindig nem tudom felfogni...” – mondta az egyik szomszéd.

Forrás: metropol.hu

https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/video-zokogva-kisertek-vegso-utjara-a-tarpai-orvost-feleseget-es-ket-kisfiukat-5206214/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában