Színötös

2021.07.02. 08:56

Színötösök, figyelem!

Az idén is bemutatjuk a lapunkban a kitűnő diákokat.

KM

A legszorgalmasabb tanulókat idén is bemutatjuk

Forrás: Illusztráció / Pixabay

A Kelet-Magyarország és a szon.hu idén is meghirdette a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2020/2021-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

Még lehet pályázni

Jelentkezni kizárólag a szon.hu/szinotos weboldalon elérhető űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével lehet. Jelentkezéseket az alsó tagozatos gyermekeknél szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést. Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul töltsék ki a szülők. A jelentkezési határ­idő július 10.

A színötös tanulók portréit hírportálunkon, valamint a megyei napilapban is megjelentetjük. Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: csatlakozzanak a színötösök csapatához!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában