Strandok éjszakája

2021.07.30. 15:05

Vízi mozi és éjszakai fürdő

Szombaton rendezik a Strandok éjszakáját – szabolcs-szatmár-beregi helyszín nem található a listán.

KM

Akkor teljes az ellazulás a strandon, ha lehet napfürdőzni is

Forrás: Archív fotó / MW-illusztráció

Fotó: Bús Csaba

Nyíregyházán a nyár már el sem képzelhető éjszakai fürdőzés nélkül. A sóstógyógyfürdői Parkfürdő szolgáltatásai közé tartozik, hogy ebben a szezonban is minden szerdán és pénteken 21 órától hajnali 2-ig lehet lazulni a fürdő termálmedencéinél.

A Magyar Fürdőszövetség 12. alkalommal hirdette meg a Strandok éjszakáját. Szombaton többek között koncertek, tűzzsonglőrök, táncprogramok és szaunaszeánszok is várják a látogatókat az ország több mint negyven fürdőjében. Július utolsó napján minden régióban lesz részt vevő helyszín, így mindenki lakóhelyéhez vagy nyaralási helyszínéhez közel is talál programokat.

A listát átböngészve kiderül, hogy ehhez a programsorozathoz nem csatlakozott egyetlen szabolcs-szatmár-beregi fürdőhely sem. A bekapcsolódó fürdőkről a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook-oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást az érdeklődők. A Strandok éjszakáján lesz például vízi mozi, stand-up comedy, táncos show és természetesen éjszakai fürdőparti is. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitvatartással készül szombatra.

Védettségi igazolvány nélkül

A vonatkozó szabályozások szerint a Strandok éjszakája védettségi igazolvány nélkül is látogatható, azonban a Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában