Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda

2021.08.06. 09:32

A nyíregyházi fiatalok a hulladékgyűjtés után most egy bulit is szerveznek

Szemétszedéssel indították a napot néhány nappal ezelőtt a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda fiataljai, az önkéntes munka mellett pedig lázasan készülnek a szeptemberre – nemcsak az iskolakezdés, hanem az őszi programjaik miatt is.

VNA

Fotó: Sipeki Péter

– Egy olyan szakmai napot szervezünk szeptember 10-ére, ami az oktatásra és oktatáspolitikára fókuszál: ide intézményvezetőket és tanulókat egyaránt várunk majd, hiszen a diákjogokról és a diákönkormányzatok szerepéről, fontosságáról is szó lesz a délelőtti előadásokon, estére pedig bulival készülünk a fiataloknak – mondta el Ecsedi Noémi. A diákpolgármester hozzátette, nagyon készülnek a testvérvárosi találkozóra is, amit szeptember 16–19. között rendeznek meg Nyíregyházán.

Új kapcsolatok

– Több mint tíz városból érkeznek majd vendégek, többek között Lengyelországból, Romániából és Nagy-Britanniából. Kiemelten fontosnak tartjuk az új kapcsolatok építését, ezért csatlakoztunk mi is ehhez a rendezvényhez, és aktívan kivesszük a részünket a szervezésből.

VNA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában