Könyvbemutatók, előadások

2021.08.26. 15:05

Családfakutatók találkozója

KM

A kényszerpihenő után, a Molnár József 115 – Múltunkkal a jövőnkért családfakutató csoport hetedik találkozójára várja az érdeklődőket augusztus 27-én 14 órára Nyíregyházán, a VOKE Vasutas Művelődési Házban.

– Igyekeztünk most is sokszínű programot kínálni az érdeklődőknek. Szeretnénk ismét rendszeressé s még szervezettebbé tenni az együttléteket, akár egyesületté alakulással.

Könyvbemutatók, előadások

– A mostani eseményünkön kötetlen beszélgetés, tapasztalatcsere, a kutatásokkal kapcsolatos kérdések mellett előadások is lesznek. Pénzes László Kisléta helytörténeti emlékeinek ápolásáról ad tájékoztatást, mely egyben a témában készült könyv bemutatója is lesz. Őt követi Nádasy Csaba történelemtanár, aki a Szmolár Mihály Sulyánbokor mecénása című, kiadás előtt álló kötetéből ad ízelítőt – emelte ki Nagy István főszervező. Az előadásokra mindenkit várnak, bővebb információ a [email protected] címen vagy a Családfakutatás – Szabolcs vármegye és a vele határos vármegyék Facebook-oldalon található.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában