Durva!

2021.08.26. 16:27

Ez mi lehet? – kérdezte a nő a nyíregyháziakat, és kiderült, beköltözött hozzá a horror!

A hölgy a Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban osztott meg egy fotót. Hamar kiderült, hogy mit sikerült lencsevégre kapnia az otthonában...

Forrás: shutterstock / Nyíregyen Hallottam

 

Fotó: Zs. H. / Nyíregyen Hallottam

Hogy mi látható pontosan ezen a képen? Ez bizony egy darázsfészek egy lehúzható csillár vezetékén, még pontosabban a lopódarázs sárból készült keltetője. És ami ebben a sárgubóban folyik, az bizony vegytiszta horror...

Fotó: Wikipédia

Az még hagyján, hogy kis darazsak vannak a gubókban, de van benne pók is. A lopódarázs ugyanis nem csak belepetézik ezekbe a kis gubókba, de leszedált pókot is tesz a sárkriptába, hogy legyen miből falatoznia a kikelő csöppségnek. Színtiszta Nyolcadik utas a halál!

A lopódarázs maga egyébként igen békés jószág, nehéz kiprovokálni belőle egy kiadós csípést, ám ha az otthonodban látod repkedni, számíthatsz rá, hogy előbb-utóbb előkerül valahonnan a sárból gyúrt keltetője, amit rakhat vezetékre, párna mögé, vagy akár a fotel széktámlája alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában