Korongvadászat

2021.08.12. 11:24

Korongokra lőhetnek vasárnap a vadászok

Hagyományteremtő szándékkal népszerűsíteni kívánja a koronglövészetet az Országos Magyar Vadászkamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete, és ezért augusztus 15-én, vasárnap 9 órától a Vuk lőtéren (Nyíregyháza-Felsősima, Lovas utca) megrendezik a Vadászkamarai Korongvadász Kupát.

KM

A siker titka: biztos kéz, jó szem, nagy koncentráció

Forrás: Archív fotó / MML

A megmérettetésen elsősorban a megyei vadászkamarák csapatai bizonyíthatnak, de a szervezők természetesen várnak minden versenyezni vágyó vadásztársat is.

A verseny 100 korongos korongvadászat. A következő kategóriákban lehet indulni: profi csapat, profi egyéni, vadász csapat, vadász egyéni. Egy csapat legalább három, maximum 4 fős lehet. A használható lőszer: 2 mm sörétméret, maximum 28 grammos töltet, maximum 12/76 kaliber. A nevezési díj 13 ezer forint, az összeg az ebédet is tartalmazza. Nevezni a helyszínen lehet a verseny napján 7.30 órától. Edzésre a versenyt megelőző szombaton 10–16 óra között lesz lehetőség.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában