Ingatlanbazár

2021.08.28. 07:00

Moziszobát minden háztartásba, avagy egy eladó nyíregyi luxuslakás

126 nm-en már kényelmesen el lehet férni. Sőt, egy ekkora ingatlanból úgy fest, már a moziig sem kell elmenni! Egy nyíregyházi otthon, amelyben sokunk szívesen el-eltöltene egy estét. Vagy akár egy egész életet…?

Forrás: ingatlanbazár

“Nyíregyházán a Debreceni út és a Metró áruház közelében 126 nm-es, 4 szoba-nappali konyha-étkezős, duplakomfortos, szilikát építésű, szigetelt, szintes, cserépfedésű, családi ház eladó. 1990-ben szilikátból épült, 2017-ben teljesen felújított, napfényes keleti-nyugati fekvésű, külsőleg hőszigetelt, klimatizált, műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel, riasztóval felszerelt, gáz-cirkós és vegyes tüzelésű fűtési rendszerrel, járólap és parketta burkolattal, beépített-gépesített konyhabútorral, 14 nm-es terasszal.

Az alsó szinten: előszoba konyha-étkező egy légtérben, az egyik szobából ki lett alakítva egy magas hangtechnika és képtecnikából megtervezett moziszoba, valamint nappali, 1 hálószoba, (ravak)-fürdőszoba, külön wc. A felső szinten: közlekedő, 2 külön nyíló szoba, fürdő zuhanyzó-wc egyben. Az ingatlan alápincézett, amelyben a mosókonyha, szabadidő helyiség, elektromos kapuval ellátott dupla garázs, valamint a kazánház kapott helyet. Parkosított 1015 nm-es telek területtel, filagóriával, fúrt kúttal-elektromos öntözőrendszerrel, térkövezett udvar, kovácsoltvas kerítéssel megvásárolható. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában