Ingatlanbazár

2021.08.21. 07:00

Régi kincsek: egy jó állapotú ház, Vállaljról!

Gondosan rendben tartott, korszerűsített, takaros falusi ház keresi új, szerető családját. Akiben él némi romantika a régi idők tárgykultúrája után, itt aranybányára lelhet, hiszen az árban a berendezés is benne van. Egy kis alakítgatás, és múlt és jövő csodás egységben virulhat újra!

“Tulajdonosoktól eladó, tehermentes családi ház, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Vállaj községben. A ház a főúton található, dupla telken, rendezett kert, mögötte erdő, vele szemben szántóföld van. A telek mérete 1421m2. Az épület kb. 80 m2. Összkomfortos, 2 szoba, fürdőszoba, konyha, spejz, kamra, pince, padlás található benne. A szobákban konvektoros gázfűtés van, a fürdőben villanybojler, az szolgáltatja a melegvizet. A konyhában a tűzhely gázpalackkal működik, és van bent egy villany hőtárolós kályha.

Pár éve a szobákban, és az előszobában műanyag ablakok kerültek beszerelésre, redőnnyel. A házat kívül folyamatosan karbantartották, a belső helyiségek felújításra szorulnak. Mindkét szobában cserépkályha is található. A házat a benne lévő berendezéssel együtt kívánjuk eladni. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában