fényeslitke

2021.09.16. 08:18

Az épülő terminált is megtekintik

A konferencia résztvevői a Nyugati pályaudvarról egyenesen Fényeslitkére utaznak majd.

GB

Forrás: MTI

Kétnapos szakmai rendezvényt szervez október közepére a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ). A Kelet-Európai Intermodális Konferencia – amelyre árutermelő és kibocsátó megbízók, továbbá szállítmányozók, közúti fuvarozócégek részéről várják a hazai és határon túli résztvevőket – első napját, október 14-én a Budapest Marriott Hotelben tartják. A konferencia előadói aktuális témaköröket feszegetnek majd – tájékoztatta lapunkat az MLSZKSZ titkára, Bíró Koppány Ajtony.

– Az előadók a hazai és a nemzetközi intermodális fuvarozás krémjéhez tartoznak, sok éve nagyon sikeresen gyakorolják szakmájukat. Az általuk megosztott információk többéves tapasztalaton alapulnak és a gyakorlatban jól hasznosíthatók. Ezen a konferencián az intermodális fuvarozás lesz a téma, ahol világszínvonalú újdonságokat ismerhetünk meg, ahol megtalálják egymást a szakemberek, ahol kérdezhetünk és választ kapunk, ahol szakmailag egy nyelven beszélünk – kelti fel az érdeklődők kíváncsiságát az MLSZKSZ titkára.

Intermodális fuvarozás

Bíró Koppány Ajtony szerint a szakmai szövetségükben már a mostani, első konferencia szervezése közben előre tekintenek: – Szeretnénk rendszeres lehetőséget adni a gazdasági szereplőknek, hogy megismerjék az intermodális fuvarozás egyes részeit, összefüggéseit, gazdasági modelljeit, hogy utána a saját folyamataik szervezéséhez fel tudják használni, találják meg bennük az üzletet.

– Magyarországon eddig egyedülálló módon, a konferencia második napján, különös utazás várja majd a résztvevőket. Október 15-én ugyanis egy, az erre az alkalomra kívül-belül felkészített különvonattal a Nyugati pályaudvarról egyenesen Fényeslitkére utaznak majd, ahol megtekintik Európa legnagyobb és legmodernebb intermodális ilyen létesítményét, a befejezés előtt álló EWG Terminált – fejezte be Bíró Koppány Ajtony, felhívva a figyelmet arra, hogy a konferencia részletes programjáról és a regisztrációról az mlszksz.hu/intermodal-konferencia linken lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában