Vajai tragédia

2021.09.09. 11:08

Döbbenetes részletek! Így készült a vajai tini az öngyilkosságra...

Mint arról korábban többször is beszámoltunk, hétfő óta keresték azt a vajai kamaszfiút, aki reggel elindult otthonról, ám az iskolába tartó buszra nem szállt fel. A fiút kedden megtalálták, de sajnos már nem élt.

Forrás: tenyek.hu

Édesanyja a Metropolnak úgy fogalmazott, nem lehet elmondani, amit érez.

- Nagyon megviselnek a történtek, de a két kicsire, Gábor 5 és 14 éves testvérére is tekintettel kell lennem. Tudják, hogy mi történt, a nagyobbat megviseli, a kicsi pedig keresi testvérét. Neki csak annyit mondtam, hogy Gabi elment” – mondta az édesanya.

Majd hozzátette: – Tavaly kezdte az első osztályt, és a kezdetekben nagyon szerette az osztálytársait, a tanárait. Fel is lélegeztem, mert Gábor nagyon visszahúzódó volt, és azt gondoltam, hogy akkor megtalálta a társaságát. Később kiderült, hogy a gondok már az előző évben, szeptember végén kezdődtek, de a fiam ezt titkolta. Augusztus végén aztán elkezdte mondogatni, hogy feszült, ideges, és gyomoridege van, ha az iskolára gondol. Még akkor is tagadta, hogy bántanák, de nem hagytam annyiban a dolgot, mert láttam rajta, hogy valami történt. Akkor elmondta, hogy az osztály 80 százaléka szekálja, és csúnyákat mondanak rá.

Az anya azt tanácsolta a fiúnak, hogy beszéljen az osztályfőnökkel.

– Nekem már nem hagyott rá időt, de ő pénteken szólt a tanárának, aki nem késlekedett, és azonnal beszélt az osztállyal. Az osztályfőnöke nagyon szerette Gabit, azért is beszélt azonnal a gyerekekkel, hogy a fiam lássa, hogy rá mindenben számíthat – mondja a megtört anya, aki péntek este alaposan átbeszélte a fiával a dolgokat. – Azt mondtam neki, hogy meglátjuk, mi lesz. Elmegy hétfőn az iskolába, és ha továbbra is szekálják, akkor bemegyünk az igazgatóhoz, és kivesszük az iskolából. Úgy tűnt, hogy ez megnyugtatta. Átbeszéltük a dolgot, és hétvégén nem is került elő többet a téma. És nem is vettem észre rajta semmit. Vasárnap délelőtt még a hétfői németórára készült, vasárnap este pedig végig hülyéskedett, nagyokat nevettem rajta. Hétfő reggel aztán betette a táskájába a kést és a kötelet, majd elindult itthonról...

Forrás: metropol.hu

Hova fordulhatsz, ha iskolai zaklatás áldozata vagy?

Ha bántalmazott vagy akár külső szemlélő vagy, szólj a tanárodnak, szülődnek! Vagy hívd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségét, a 116-123-as telefonszámon!

https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/ezt-uzente-a-zaklatoknak-a-vajai-fiu-edesanyja-video-5370320/

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/elertuk-a-halott-fiu-edesanyjat-gabor-azt-mondta-maradjak-ki-ebbol-mert-azzal-csak-neki-artok-5368601/

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/vajai-tragedia-megdobbentette-a-varost-a-fiatal-fiu-halala-5368355/

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/holtan-talaltak-meg-az-eltunt-vajai-fiatalembert-5367299/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában