VIDOR

2021.09.06. 11:30

Fotókon a VIDOR legjobb pillanatai!

Érzelemdús, élményekkel teli kilenc nappal ajándékozott meg bennünket a VIDOR Fesztivál.

SZA

– Most, hogy ennyi idő után végre ismét színpadon állhatok, én innen le nem megyek – kiabálta bele a nyíregyházi éjszakába Péterfy Bori, és nem ő volt az egyetlen, aki így érzett. Valamennyi fellépőből sugárzott az öröm, a jókedv, a visszanyert szabadság felszabadító mámora. A hosszú kényszerszünet után újra azt csinálhatták, amit a legjobban szeretnek: zenélhettek. És ez persze nemcsak őket tette boldoggá, de a fesztiválozókat is, a színpadról érkező, kirobbanó energia mindenkire átragadt. A zenekarok örültek a viszontlátásnak, és azt, hogy itt lehetnek, fantasztikus koncertekkel hálálták meg.

Esténként megtelt a tér

Azok sem lehetnek csalódottak, akik a koncertek helyett/mellett a színházat választották: nem minden évben válogathat ennyi kitűnő darab közül a nagyérdemű, és ahogy minden évben, a nyíregyházi közönség ezúttal is kitett magáért.

Esténként benépesült a tér, és ugyan az első napokon fázósan húztuk össze magunkon a kabátot, mégis ott voltunk, mert egy éve vártunk rá. És már számoljuk a napokat a következőig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában