Tirpák Fesztivál

2021.09.18. 15:37

Íz- és programkavalkád a múzeumfaluban (fotók)

Az eső sem szegte kedvét az érdeklődőknek, megtöltötték szombaton délelőtt a Sóstói Múzeumfalu minden terét, a Tirpák Fesztivál valóban kínált minden jót, ami szemnek és szájnak ingere.

Fotó: [email protected] +36305431120

A csapatok nagy lelkesedéssel készítették a finom falatokat, a kínálat szinte felsorolhatatlan, ugyanis a lapcsánka-forgatagtól a strúdliig, a töltött káposzta változataitól a csülkös toroskáposztán át a túrófánkig tényleg mindenki azt választhatta a kóstolójegyéért, amihez kedve volt.

Az ünnepélyes megnyitón után a színpadon is váltották egymást az előadások, délután a jelenlévők megkóstolhatták a város tortáját, kiderült, kik főzték, sütötték a legfinomabb ételt – nem volt könnyű dolga a zsűrinek –, késő délután pedig még koncertek várják a kikapcsolódni vágyókat.

Aki szombaton nem tudott kilátogatni a skanzenbe, ne keseredjen el, mert vasárnap bogrács- és grillbajnoksággal folytatódik a fesztivál. A gasztronómiai kínálat ismét pazar lesz, ahogy a kísérőprogramok is remek szórakozást ígérnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában