Tuzsér

2021.09.24. 07:53

Kinyitja ajtaját a tanoda

A vendégek megismerkedhetnek az intézmény életével, szolgáltatásaival.

KM

Nyitott napra várja az érdeklődőket szeptember 25-én 9 órától a Nyíregyházi Egyházmegye Tanoda Irányító Szervezete és a „Mustármag Tanoda Tuzsér” a helyi Művészetek Házába. A gyermekeknek és a felnőtteknek a beszélgetés és a közös játék mellett kézműves-foglalkozásra is lesz lehetőségük.

Kulturális bemutató

A rendezvény célja, hogy a vendégek bepillantást nyerjenek a Mustármag Tanoda életébe, megismerkedjenek a elérhető lehetőségekkel, szolgáltatásokkal, szabadidős programokkal.

A kulturális találkozó 10.30 órakor kezdődik. Ezen a Nyíregyházi Egyházmegyéhez tartozó tanodák fiataljai mutatkoznak be, így szerepelnek majd nyíregyházi, hodászi, kántorjánosi, máriapócsi, valamint tuzséri fiatalok is.

A vendégek és a házigazdák 11 órától a művelődési házban közösen megtekintik a nagyváradi M. M. Pódium Színház Zenés Meseváros című interaktív összeállítását, majd megtekintenek egy kiállítást is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában