Pálinka

2021.09.10. 12:57

Kóstolgattak, okosodtak

A Pálinka Nemzeti Tanács (PNT) „Pálinkázz okosan!” felhívására többen is sikeresen regisztráltak szon.hu-n is közzétett linken így megkapták az értesítést, és részt vehettek a verseny bírái közé akreditáció során beválasztott, szakavatott pálinkabíráló által cerebrált kóstoló esten.

Galambos Béla

Csütörtök esti kurzuson a PNT részéről nem kisebb szaktekintély várta az érdeklődőket, mint Nagy Attila, a Magyarország legjobb pálinkája címet csak a legutóbbi évek során kétszer is elnyert Brill Pálinkaház tulajdonosa.

Az amatőr pálinka kedvelők miközben együtt ízlelgették a tavalyi verseny érmesei közül találomra választott tíz féle pálinkát, remek kérdéseiknek is köszönhetően rengeteg ismeretet kaptak a pálinkás szakma rejtelmeiből. Eközben virtuális gasztronómiai utazásban is részük volt az egy órát jóval meghaladó, a kóstolgatásból is fakadóan jó hangulatú beszélgetés során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában