Tragédia

2021.09.18. 09:13

Megrázó sorokkal búcsúzik egykori tanára az öngyilkos vajai gimnazistától

A tanárnő szívfacsaró búcsúüzenetet hagyott Gábornak...

Forrás: Tények

Az egész országot megrázta a 16 éves vajai gimnazista fiú tragédiája. A fiú holttestét Vaján találták meg, felakasztotta magát, mert nem bírta tovább elviselni az őt ért bántásokat – idézi fel a Ripost.

Egykori általános iskolai tanára is megemlékezett a fiúról egy megható posztban.

„Tanítványom Emlékére...

Mélységesen megdöbbentő és elszomorító, de megtörtént egy olyan tragédia, ami mindnyájunkat lesújt, hogy hol tart a világunk… Felfoghatatlan, hogyan történhetett ez Veled. Rendőr, vagy katona szerettél volna lenni… Addig gúnyoltak, amíg csak ezt a megoldást láttad kiútnak. Elborzadok azon, hogy a Téged lelkileg terrorizáló fiúk és lányok – rendőrök vagy katonák lesznek! Katonák, vagy rendőrök lesznek azok, akik halálba kergették társukat!!!

Hogy mit érezhet édesanyád, el sem tudom képzelni... Legmélyebb részvétem a szülőknek és kérem az Istent, hogy adjon erőt és vigasztalódást, feldolgozni a feldolgozhatatlant… Nyugodj békében. Most már senki sem bánthat.

Az erős ember nem bánt másokat. Az erős ember elfogad, megért, átértékel, megbocsájt, nyitott szemmel jár, nem ragaszkodik eszmékhez, nem fröcsög, nem utálkozik, és nem gyűlölködik. Mert tudja jól, hogy a gyűlölködés a gyenge emberek fegyvere és, hogy nem az az erős, aki mások felett akar uralkodni, hanem az, aki saját magán.”

Ti, akik bántottátok, ti nem vagytok azok!”

https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/video-szia-majd-jovok-egymast-olelve-bucsuztak-a-halott-vajai-tinitol-osztalytarsai-5397125/

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/megszolalt-a-vajai-iskola-igazgatoja-igy-kerulnek-el-a-hasonlo-tragediakat-5378558/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában