Meglepődtek

2021.09.05. 10:10

Nem hittek a szemüknek a vásárlók, mit tett a nyíregyházi pénztáros!

Nem mindennapi kedvességben volt része egy vásárlónak egy nyíregyházi áruházban, billentyűzetet ragadott hát, és megírta rövid történetét. A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban 1600 lájkot kapott a nyíregyházi hölgy beszámolója.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ma a László úti áruházban „nagybevásároltunk” és kellemes meglepiben volt részünk… – kezdte a beszámolóját a poszt írója. – A pénztárban egy kedves fiatalember ült, aki a sor elején álló kismamára „rászólt” hogy várjon a pakolással, majd ő bepakol helyette... Mindannyian meglepődtünk az előzékenységén... De igazán akkor jött a meglepi, amikor a vásárlásunk végén közölte, hogy mi vagyunk azok a szerencsések, akiknek a vásárlása végösszegéből lejön 25% az áruház szülinapja alkalmából. Azt hittük, viccel, mert mostanában nem voltunk túl szerencsések. Szóval itt is szeretnénk megköszönni neki a nyereményünket, és azt kérjük, hogy maradjon ilyen figyelmes és kedves a vásárlókkal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában