Nyíregyháza

2021.09.23. 13:00

Tizenéves innovátorok országos vetélkedése

KM

Ismét meghirdették az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt. A 31. kiírás szerint a kreatív fiatalok összesen ötmillió forint jutalmat kaphatnak, míg a dobogós helyezés 100 többletpontot fog érni a 2022. évi egyetemi felvételi eljárás során.

A legeredményesebb felkészítő tanárok és középiskolák szintén kiemelt támogatásban részesülnek. A versenyen 14–19 éves fiatalok indulhatnak önálló projekttel. Pályázhatnak határon túli magyar fiatalok is. November 25-ig lehet a kidolgozandó vagy megoldandó természettudományi ötlet, feladat legfeljebb kétoldalas vázlatával nevezni. Az első fordulóból továbbjutóknak 2022. április 1-ig lesz lehetőségük a projekt részletes kidolgozására. A zsűri értékelésének szempontjai: a téma megközelítésének eredetisége, a kidolgozás alapossága, tudományos értéke; számít az önálló munka, az írásos anyag, illetve a műszaki alkotás vagy modell színvonala, az eredmények világos értelmezése.

A verseny részletes felhívása a www.innovacio.hu portálon olvasható. További információval Garay Tóth János kommunikációs igazgató szolgál a 30/900-4850 telefonszámon és a [email protected] e-mail-címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában