Egészség

2021.09.28. 21:00

Vigyázzunk a szívünkre!

A szív egészségének megőrzését és a le­g­gyakoribb szívbetegségeket mutatták be az előadásokon.

KM

Az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság az elmúlt hétvégén, tekintettel a járványhelyzetre, az online térben rendezte meg a „Városunk egészségéért” című, két alkalmas programsorozatának második rendezvényét a Szív világnapja alkalmából. Az online esemény keretében érdekes és informatív előadásokat hallgathattak/láthattak azok, akik bejelentkeztek az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság Facebook-oldalán. Az érdeklődők kérdezhettek is a szakemberektől.

Egészségcsomagot kaptak

Az előadások az egészségmegtartás és a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozták, a szív egészségének megőrzését és a leggyakoribb szívbetegségeket mutatták be, a napot interaktív újraélesztés-előadás és bemutató zárta. A rendezvény keretében ingyenes egészségügyi szűrésen vehettek részt az érdeklődők, volt lehetőség vérnyomás-, koleszterinszint-, testzsír-, vércukorszintmérésre és oxigénszint-ellenőrzésre is.

Az a harminc érdeklődő, aki részt vett a szűrésen és az online előadásokra is regisztrált, 10 ezer forint értékű egészségcsomaggal térhetett haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában