Fidesz

2021.10.16. 21:56

Fidesz-sajtótájékoztató: Nagy tétje van a választásnak

A 2022-es országgyűlési választások tétjéről tartott sajtótájékoztatót szombaton Tiszavasváriban dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Előtte dr. Vinnai Győző, a Fidesz térségi országgyűlési képviselője bevezetőjében elhangzott: ma már a városban és a környékén is csupán 7-8 százalékos a munkanélküliség, egyre többen válnak közmunkásból munkavállalóvá, sokat javult a közlekedési infrastruktúra, és odafigyelnek a hátrányos helyzetű társadalmi csoportokra. – Hamarosan 50 szobás gyógyszálló épülhet, és strandfelújítási program indul Tiszavasváriban – zárta mondandóját.

Gulyás Gergely miniszter mindezt azzal toldotta meg, hogy Európában az egyik legalacsonyabb munkanélküliség Magyarországon mérhető, több mint egymillióval dolgoznak többen, mint a 2010-es kormányváltáskor, és az idei gazdasági növekedés soha nem látott mértékű lesz. – Így tudunk jövőre teljes 13. havi nyugdíjat adni, a 18 év alatti gyermeket nevelők pedig visszakapják a 2021-es személyi jövedelemadójukat. Ne hagyjuk tehát, hogy azok akarjanak ismét kormányozni, akik tönkretették az országot – hangsúlyozta.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában