sztráda

2021.10.28. 08:04

Forgalomlassulás lesz az M3-as autópályán!

Sövényvágást végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán október 28. és november 2. között, csütörtöktől keddig több helyszínen a 103-as és 130-as kilométerszelvények között.

Forrás: MTI

A munkavégzés ideje alatt, 8-tól 16 óráig a forgalom az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában