Nyírbogdány

2021.10.29. 07:20

Közös erővel a tisztább településért

Nyírbogdányban bebizonyították, mekkora ereje van egy összetartó közösségnek.

KM

– Az előzetes várakozásokhoz képest is többen, mintegy 140 felnőtt és gyermek dolgozott azért, hogy megtisztítsuk szűkebb-tágabb környezetünket – tudtuk meg Lisovszki Tamástól, Nyírbogdány polgármesterétől.

Gulyás az önkénteseknek

A település is csatlakozott az idei TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért hulladékgyűjtési akcióhoz. A település vezetője hozzátette, a település megtisztításában részt vettek az iskola tanulói, pedagógusai.

– Több civil szervezet is segédkezett a hulladékgyűjtési akcióban, de rajtuk kívül sok nyírbogdányi lakos is segített. Az önkormányzat dolgozói sem tétlenkedtek, volt, aki a szemetet szedte, míg mások finom gulyást főztek az önkénteseknek a nap végére. Az elvégzett munkával megtisztítottuk a települést, felszámoltunk több illegális hulladéklerakót, de sokkal nagyobb feladat lesz ennek az állapotnak a megőrzése – hangsúlyozta Lisovszki Tamás, majd felhívta a figyelmet, mennyire fontos figyelni a településre és a környezetünk védelmére.

Jól működő közösség

– Önkormányzatunk nevében megköszönöm minden résztvevőnek a munkáját és azt, hogy ismét bizonyítottuk, mekkora ereje van egy jól működő közösségnek – zárta gondolatait a polgármester.

Borítókép: Mintegy 140-en vettek részt a szemétszedő akcióban | Fotó: Önkormányzat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában