Fehérgyarmat

2021.10.08. 07:25

Olvasónk kényeztető pihenést nyert

Bekerülhet a gyűjte­ményébe a róla szóló cikk is.

CsA

Ismét rámosolygott a szerencse Kondorné Varga Tündére. Ismét, hiszen fehérgyarmati előfizetőnk nem először nyer a Kelettel, azonban ez idáig nem mondhatta el magáról, hogy övé a fődíjunk. A kétgyermekes édesanya rajong a nyereményjátékokért, ezért nem volt kérdés, hogy a Kelet szeptember végén a nyíregyházi Continental Arénában rendezett állásbörzéjén kitölti regisztrációs lapunkat, és versenybe száll a kétszemélyes wellnesspihenésért.

– Mondanom sem kell, nagyon boldog vagyok, hogy az én nevemet sorsolták ki – mondta el elöljáróban szerkesztőségünk vendégeként Tünde, aki már azt is tudja, egyik lányával utazik Sárospatakra, hogy együtt töltsenek el néhány emlékezetes napot a négycsillagos Hotel Bodrog Wellness és Spában.

Kiollózza az idézeteket

– Aktív álláskeresőként látogattam ki a börzére, szerettem volna feltérképezni az aktuális munkaerőpiaci trendeket. Konkrét ajánlatokkal és képzésekkel találkoztam a rendezvényen. Utóbbi azért is fontos, mert úgy gondolom, ma már egy jó szakmával is lehet karriert építeni – jegyezte meg nyertesünk, aki miután megszűnt az a munkahely, ahol 14 évig dolgozott, több területen is kipróbálta magát s rájött, közösségi emberként a művelődés- és rendezvényszervezés állna a legközelebb hozzá.

Tünde azt is elárulta a beszélgetés közben, hogy minden napja a Kelettel indul.

– Megnézem a reggeli híradót is, de soha nem hagyom ki a napilapot, amit egy kávé mellett olvasok el. Először a horoszkópot nézem meg – bár nem igazán bízom benne –, aztán sorban átfutom a cikkeket. Gyűjtöm az idézeteket, mindig kiollózom és beragasztom egy füzetbe, de elteszem a fontosabb tudósításokat, a jó recepteket is – sorolta előfizetőnk, aki nagyon szeret olvasni és kedveli a fejtörőket, rendszeres Sudoku-fejtőként több könyvet nyert már lapunkkal. Tünde búcsúzóul még elújságolta: három hónapja büszke nagymama, unokája fotóját a Keletnek is elküldte.

Borítókép: Kondorné Varga Tünde nyerte az állásbörze fődíját | Fotó: Csáki Alexandra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában