Olvasói levél

2021.10.21. 07:15

Sokba kerül a parkolás a kórháznál? Olvasónknak van egy javaslata...

Sajnos, mindennap járunk sugárkezelésre a nyíregyházi kórházba. Tudtuk, hogy a kórház területén – egy óra tartózkodás után – 400 forintot kell fizetni a parkolásért – írja olvasónk.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Mi a minap tíz perccel tovább voltunk bent, mert ugye nem tudhatjuk pontosan, meddig is tarthat a kezelés. Elkészítettünk 800 forintot, és itt ért bennünket a meglepetés: nem nyolcszáz forintot kellett fizetnünk, hanem 1200-at. Tehát a beteg, aki nem tud közel megállni a kórházhoz, és akinek jártányi ereje sincs, vagy ne adj’ isten, nem tudja tartani a vizeletét, mint sajnos az én férjem is, gyalogoljon egy negyedórát, hogy beérjen a kezelésre. Lenne néhány javaslatom ez ügyben: tudomásom szerint Debrecenben attól, aki sugárkezelésre jár, elkérik a rendszámot, és ingyen veheti igénybe a parkolást a kórház területén addig, amíg az aznapi kezelés nem ér véget. Miskolcon egész napra a kórház területén 600 forintot kérnek. Mindezeken érdemes lenne elgondolkodni, természetesen ez csak az igazolt, jogos esetekre vonatkozna, mert tudom, hogy az emberek szeretik megkeresni a kiskapukat.

- M.-né, Nyíregyháza -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában