Szabolcsi X-akta

2021.10.30. 10:00

Szellem bújt a záhonyi csőbe?

Idén októberben is arra kértük olvasóinkat, hogy lepjenek meg minket kísértetsztorikkal! Ezúttal Záhonyból futott be egy nagyon különös történet...

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Nemrég a munkahelyen találtam egy csövet, amit úgy gondoltam felhasználok otthon – írta olvasónk. – Felemeltem, feltettem a bicikli csomagtartójára, otthon pedig beraktam a garázsba a betonra. Elég nehéz volt, de megbirkóztam a feladattal. Körülbelül 1-2 hét múltán fel szerettem volna használni, de amikor kinyitottam a garázst, olyannal találkoztam, amit sosem gomdoltam volna. Nem tudtam a cső közelébe sem menni, mert olyan forróság volt körülötte. Előszedtem a lézeres hőmérőt, az pedig elképesztő értékeket mutatott... Most így nem tudok megszabadulni ettől a különös csőtől... Lehet, hogy valaki mindig felmelegíti sunyiban? Vagy egy szellem van a csőben, csak nem tudom kifújni a szellemet, mert meleg a cső?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában