PCAS

2021.11.10. 16:10

Gyűjtés a tél előtt

Az otthontalan állatoknak többször segíthetünk karácsonyig.

KM

Wilson, a PCAS egyik kis védence

Forrás: egyesület

Télen az állatmentő szervezetek költségei is megnőnek: Vidra Beáta, a PCAS Állatmentő Egyesület elnöke lapunknak elmondta, hogy a hideg időjárás miatt szalmára van szükségük a kutyaházak téliesítéséhez, illetve az állatoknak több élelemre van szükségük, hogy szervezetük képes legyen védekezni a mínuszok ellen. Aki szívén viseli a gazdátlan kutyák és macskák sorsát, most lehetősége nyílik segíteni rajtuk.

Eledelt is gyűjtenek

A PCAS hagyományos adományvásárát legközelebb november 12-én, pénteken szervezi meg a nyíregyházi inkubátorházban 10-től 18 óráig. Az eseményen egyebek mellett dísztárgyak, lakástextilek, ruhaneműk, táskák, könyvek, konyhai eszközök, játékok és kisállat-felszerelések között válogathatnak az érdeklődők. Az egyesület a hétvégén, november 13-án és 14-én 9-től 18 óráig a Korányi úti áruháznál állateledel-gyűjtést is szervez. Ha a pénteki vásárról lemaradunk, jövő hónapban még bepótolhatjuk: december 6–10. között megismétlik a programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában