Megható felvétel

2021.11.07. 17:31

L.L. Junior a könnyeivel küszködött, amikor találkozott az amputált lábú nyírmadai kislánnyal (videó)

A világ egyik legerősebb kislányánál, Mirjamnál jártunk, Nyirmadán – írta L. L. Junior a Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook

Sajnos egy betegség miatt amputálni kellett a bal lábát, és így kénytelen folytatni az életet. Egy hónappal ezelőtt meglátogattam a kórházban és egy hihetetlen cserfes, klassz kislányt ismerhettem meg, aki ragyogó szemekkel beszélt a dalaimról.

A polgármester és a lakosság gyűjtést szervezett nekik, hiszen a nagymamája neveli egyedül. A nyírmadai közösség ötösre vizsgázott empátiából, emberségből. Felnézek rájuk, és hálás vagyok hogy a részesei lehettünk Mirjam támogatásának. Osztálytársai produkcióval készültek neki a városházán. GWM tesómmal meglátogattuk őt, énekeltünk pár dalt és támogattuk is. Ma egyszerre dobbant minden nyírmadai szív ezért a bátor, csodás kislányért. Mi is küszködtünk a könnyeinkkel. Most a kocsiban úton két másik koncertre , csendben ülünk és eltörpül minden eddig nagynak hitt probléma. Egy igazi hősnél jártunk. Aki segíteni szeretne, az alábbi számon teheti: 06204064697, Magdi néni (a nagymama).

Forrás: L. L. Junior

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában