A kamera felvette őket

2021.11.08. 16:57

Lebuktak a tiszavasvári fiatalok, a kamera bizony felvette őket

A tegnapi nap folyamán 2021. 11. 07-én 12 óra 54 perckor szándékos rongálás történt az újonnan elkészült futópályán – írta a Facebook-oldalán a Tiszavasvári Önkormányzat.

Ez időtájban három fiatalkorú randalírozott a kondi parkban. Felvételeken egyértelműen látható, hogy szándékosan a közelben munkaterületen található zsákos kötőanyagot a futópályára dobják. Az anyag alkalmas lett volna arra, hogy tartósabban nedvességgel érintkezve – ami az említett időszakban adott is volt – megkössön maradandó károsodást okozva a pályában. Jelen esetben jó szándékú állampolgár jelezte és segítségével azonnali beavatkozással eltávolításra került, így nem történt károsodás.

Tekintettel arra, hogy „közös értékeinkben” nem először történik hasonló indokolatlan rongálás, előzetes figyelmeztetések ellenére is, ezért kérünk mindenkit fokozottan figyeljen, figyelmeztessenek mindenkit. Gyermekeikre figyeljenek oda, hívjuk fel közös értékeink védelmére figyelmüket.

A kamera felvételeken látszanak az elkövetők és a rendőrség részére a feljelentés megtörtént, a videó felvételek a mai napon átadásra kerültek a részükre. Megkérjük a tisztelt Lakosságot, hogy amennyiben szemtanúi voltak az esetnek, vagy bármilyen információval rendelkeznek az esetről, a Tiszavasvári Város Önkormányzatánál vagy a Rendőrségen jelezni szíveskedjenek a nyomozás elősegítése érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában