Kísértetsztori

2021.11.11. 17:49

Nem mered megnézni! Megfilmesítették a tiszakerecsenyi temetőben kóborló kísértet sztoriját! (videó)

Bár véget ért már a Halloween, amikor az olvasóinktól kapott kísértetsztorikat szoktuk publikálni, a különös és rémisztő szabolcsi történetek úgy tűnik nem merülnek feledésbe!

Forrás: Évi és a Pótbabák

Még 2016 októberében publikáltuk a tiszakerecsenyi temetőben kóborló szellem történetét, állítólag sokan meséltek olyat, hogy találkoztak vele, de csak utólag jöttek rá, hogy ő már nem él. A kísértet mindig egy kérdést szegezett azoknak az embereknek, akikkel a temetőben találkozott. De hogy mi az, azt inkább nem árulnánk el – olvasóink ugyanis filmet forgattak a történetből, és nem szeretnénk lelőni a videó csattanóját!

Köszönjük, hogy elküldték nekünk ezt a kisfilmet! A szabolcsi kísértetsztorik rovatunk nem titkoltan mindig is erről szólt: hogy kihozza az emberekből a kreativitást – az igényes kisfilm készítői pedig ezt alaposan ki is maxolták.

A verset írta és a zenét szerezte: Szabó László Fényképezte és vágta: Szabó Gábor A hangfelvételt készítette: Pál Zoltán A verset elmondta: Fábián Éva Hegedűn játszott: Veér Csongor

Szereplők

A néni szerepében: Fábián Éva A kísértet szerepében: Gévay Mária

Rendezte: Szabó László

[gravityform id="9" title="true" description="true"]


https://szon.hu/magyarorszag/a-tiszakerecsenyi-temetoben-koborlo-kisertet-mindenkitol-ugyanazt-kerdezi-2663953/?fbclid=IwAR3FDEO09INO2bO5kebBGJ0M2fodWCCEQC5RhR5fRchYE8uWK0xFQCqrv2g

https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/tarpai-szorny-tortenete-5511872/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában