Pályaválasztás

2021.12.04. 16:06

Pályaválasztási kiállítás – másképp

Érdemes szerda dél­előtt a Nyíregyházi Televízió műsorát nézni a pályaválasztás előtt állóknak is.

KM

Ezúttal nem hagyományos formában rendezik meg a kiállítást

Forrás: Archív fotó: Dodó Ferenc

Fotó: Dodó Ferenc

A megyei kormányhivatal a vírushelyzet miatt nem a hagyományos módon tartja meg a pályaválasztási kiállítást.

Szakértők a stúdióban

A szervezők úgy döntöttek, hogy korszerű, digitális formában érik el az érintett szabolcs-szatmár-beregi tanulókat, szüleiket és pedagógusaikat, ezért a Nyíregyházi Televízióban szervezett rendkívüli tanórával, szakmai kerekasztal-beszélgetéssel közvetítik a legfontosabb tudnivalókat december 8-án, szerdán 10 órától.

A Nyíregyházi Televízió stúdiójába várják a szakképzési centrumok, a megyei tankerületek, az oktatási központ képviselőit, és a már alapítványi formában működő Nyíregyházi Egyetem is reprezentálja magát. A tartalom természetesen online formában is elérhető, hiszen az NYTV YouTube­-csatornáján minden szabolcs-szatmár-beregi iskola könnyűszerrel hozzáférhet akár közvetlenül, akár a nyir­egyhaza.hu oldalról, akár a csatorna saját weboldaláról, melynek címe: nyiregyhazitv.hu.

Utólag is elérhető

Természetesen a Nyíregyházi Televízió az online kerekasztal-beszélgetést a december 8-i élő közvetítés utáni napokon többször megismétli, és a részletezett felületeken is elérhetővé teszi a diákok számára. S bár a kiállítást nem a hagyományos keretek között rendezik, a fiataloknak szóló üzenetértékű szlogen nem változott: Dönts jól, a jövőd a tét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában