GAZDIKERESŐ

2021.12.06. 16:53

Találja meg velünk új kedvencét!

Három újabb kutyának szeretnénk szerető családot találni.

Forrás: NYÍRVV

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen.

 

Gazdára várva

 

Boci egy körülbelül kétéves, kisközép termetű, keverék, ivartalanított szuka kutya. Egy nyugodt természetű, bújós, szeretetre éhes négylábú, melyet kíváncsisága folyton hajt előre. Imádja szimatolva felfedezni a környezetét. Embercentrikus eb, mindig szereti társaságban tölteni a napját. Izgő-mozgó, életvidám kutya, amely fajtársaival barátságos, ám a macskákkal nem barátkozik. Pórázon viszonylag szépen sétál.

 

Noir egy körülbelül hároméves, kis termetű, keverék, szuka kutya. Korábban már megtapasztalhatta, hogy milyen az élet gazdival, ám sajnos „elárvult”. Az állat­egészségügyi telep dolgozói úgy írják le, mint egy végtelenül jóindulatú, csupaszív négylábút, amely imádja az em­berek társaságát. Nagyon szeret játszani és szívesen üldögél az emberek ölében. Más kutyákkal szívesen ismerkedik, a macskákra játékosan csahol. Pórázon kecsesen tipeg.

Trixie egy körülbelül egyéves, kisközép termetű, keverék, szuka kutyus. Fiatal, barátkozós kutya, amely imád játszani. Nagy mozgásigényű, eleven négylábú, aki garantáltan nem hagyja unatkozni a körülötte élőket. Könnyen és szívesen tanul. Fajtársaival barátságos, macskákkal érdeklődő. Pórázon egyelőre még zabolátlan, sokat kell gyakorolnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában