Mi Hazánk

2022.01.15. 18:15

A harmadik út ígérete

„A legfontosabb üzenetünk, hogy szükség van a harmadik útra” – mondta szombati nyíregyházi sajtótájékoztatóján Toroczkai László, a Mi Hazánk mozgalom elnöke.

Toroczkai László meglátása szerint a jelenlegi magyarországi választási rendszer olyan, hogy a most látható két fő alternatíva, jelen állás szerint a Fidesz-KDNP és a baloldali összefogás közül bármelyik nyer, a mandátumelosztás miatt a Parlamentben nagy többségbe kerül. A pártelnök úgy fogalmazott, ezért lenne szükség egy kontrollra, egy fékre, amit véleménye szerint a Mi Hazánk képvisel. Toroczkai László úgy vélte, hogy a fundamentális kérdésekben a Fidesz és a baloldal ugyanazt az álláspontot képviseli, és mindkét oldal gazdaságpolitikája a multikat, a nemzetközi nagyvállalatokat részesíti előnyben a magyar vállalkozásokkal, gazdálkodókkal szemben. A pártelnök megosztotta gondolatait arról is, hogy Európa más országaihoz hasonlóan a Covid-járvány kezelése diktatórikus, a határainkon innen és túl is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában