Ingatlanbazár

2022.01.29. 07:00

A hét ingatlana: kondi, úszómedence, szauna egy nyíregyi otthonban

És persze további extrák is megtalálhatóak a meglehetősen tágas, 450 nm-es családi ház területén. Egy igazi közösségi paradicsomra tehet szert valaki 175 millióért. Csak aztán nehogy gond legyen a vendégek hazaküldésével!

Forrás: Ingatlanbazár

“A 2-szintes, légkondicionált reprezentatív otthon beosztása kivételes tervező munka eredménye. Impozáns, otthonosságot sugárzó belső terek jellemzik. A minőségérzet szerves része az ingatlannak. Bárhová nézünk, bármihez nyúlunk, az valami pontosan megnevezhető, kategóriájában a legjobb termék lesz, legyen szó bútorról, kiegészítőről, dísztárgyról, de akár kő, fa vagy az egyedi üveg anyagfelhasználásról. 

 


 

A több mint 450 m2-es hasznos területtel rendelkező házban jelenleg 4 háló lakrész - 4 fürdőszoba, lakrészenként hatalmas privát teraszok (142 nm), hűtőhelyiséggel ellátott gyönyörű konyha étkezővel (30 m2) és közel 60 m2-es egybefüggő nappali (egyedi megoldásokkal) található.[...]”

 

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában