Sajtótájékoztató

2022.01.27. 13:58

A képviselőség szolgálaton alapszik

A politika elvesztette a tisztességét, amit csak közösen lehet visszaszerezni - ez volt a vezérgondolata annak a csütörtöki sajtótájékoztatónak, amelyet Halmi József, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) országos elnökségi tagja, és Tóth Viktor, a 6. számú választókerület nyírbátori országgyűlési képviselő-jelöltje tartott.

Szóba hozták az MSZP-és Bangóné Borbély Ildikó ügyét is, amelyről fontosnak tartották elmondani: a hírekkel ellentétben a diplomabotrányba keveredett, a végzettségéről hamis adatokat szolgáltató képviselő magától lépett ki a szocialista pártból, és mondott le a pártlista 10. helyéről. Halmi József és Tóth Viktor közölték: a maguk részéről Bangóné Borbély Ildikót felszólították elnökségi mandátumának visszaadására, és úgy fogalmaztak, így kellene eljárni valamennyi párton belül. Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, de akinél megkérdőjeleződik, váljon meg tisztségeitől – fejtették ki, hozzátéve, hogy senki nem bújhat mentelmi joga mögé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában