Nyíregyháza

2022.01.13. 07:12

A számla mellé érkezik a kukamatrica is

A matrica igazolja, hogy az igénybe vevő a közszolgáltatói nyilvántartásban szerepel.

KM

Az idei év elején is kézhez kapja valamennyi ingatlanhasználó a hulladékgyűjtő edényre felragasztandó matricát, melyet a közszolgáltatási díjat beszedő NHKV Zrt. a 2021. év utolsó negyedévére vonatkozó, 2022 januárjában postázott számlalevéllel együtt küld ki. A közszolgáltatási feladatokat ellátó ÉAK Nonprofit Kft. felhívja az ingatlanhasználók figyelmét, hogy őrizzék meg és ragasszák fel a matricát a vegyeshulladék-gyűjtő edényre. 



Ellenőrzik majd 

 


Ez a matrica igazolja, hogy az igénybe vevő a közszolgáltatói nyilvántartásban díjfizetőként szerepel, így jogszerűen veszi igénybe a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást. Amennyiben ez a matrica nem lesz rajta a hulladékgyűjtő edényen, alappal feltételezik a begyűjtéskor, hogy az ingatlanhasználó díjfizetés nélkül akarja elszállíttatni hulladékát. A matrica nélküli edényeket ellenőrizni fogják. Az ÉAK Nonprofit Kft. arra kéri a lakosságot, hogy a gördülékeny hulladékszállítás és a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében ragasszák fel mihamarabb a számlalevélhez mellékelt matricát.
 

Borítókép: Illusztráció/ÉAK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában