Nagyon hálásak

2022.01.20. 16:07

Akik nem jártak még a nyíregyházi Covid osztályon, nem tudhatják...

A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban jelent meg egy poszt, amire csak úgy röpködtek a lájkok.

Forrás: illusztráció / semmelweis.hu

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni a Jósa András Oktató Kórház Gasztroenterológiai Covid Intenzív osztály összes dolgozójának - írta egy hölgy. -
Sógorom 2021 decemberben került az intézménybe, ahol együttérző, áldozatos, szakmailag kiváló munkával ápolták, kezelték és gondozták. Külön kiemelnénk a korrekt tájékoztatást az állapotáról. Köszönjük, hogy a kezelése során Dr. Leszkoven János főorvos úr, illetve az osztály összes dolgozója kiváló szakmai hozzáértéssel mindent megtéve mentették meg az életét. Mindemelett végig türelmesen igyekeztek megválaszolni minden kérdést, amely a családban  felmerült. Hálásak vagyunk az önzetlen munkájukért!"

A poszt hamar sok lájkot kapott, de akadt olyan is, aki hozzászólásában csak megerősíteni tudta a leírtakat:

Ez így igaz! Én is ezt tapasztaltam. 4 hetet töltött a párom az intenzíven. Köszönet, és hála az odaadó munkájukért. Akik még nem jártak ott ebben a nehéz időkben, fogalmuk nincs arról, hogy mennyire nehéz és felelősségteljes munkát végeznek - írta egy hölgy.

Csatlakozom én is az előttem szólókhoz - írta egy másik hölgy. -  Az én férjem is 4 hetet töltött el az Infektológiai Covid Intenzíven (ebből 16 napot lélegeztető gépen). Köszönöm én is minden ott dolgozónak a munkáját. Szeretném még kiemelni Dr. Misák Viktor főorvos úrnak a profizmusát, korrektségét. Köszönet és hála Nekik!

Forrás: Nyíregyen Hallottam

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában