Durva

2022.01.17. 15:09

Hajmeresztő! Ez történt a 13 éves lánnyal fényes nappal Nyíregyháza belvárosában!

A NYÍREGYHÁZA info Facebook-csoportban egy nyíregyházi anyuka ijesztő dologról számolt be, ami, mint kiderült, egyáltalán nem egyedi eset.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A mai napon 15 órakor a belvárosban, a könyvtárból kijövő 13 éves lányomat leszólította egy 20 év körüli férfi egy sötét színű Toyotából - írta az anyuka pénteken. - Megkérdezte, nem akarja-e, hogy hazavigye. Természetesen nemet mondott, de akinek ilyen korú lánya van, vagy egyáltalán ilyen korú gyereke, beszélgessen erről otthon!

 

A kommentelők azt tanácsolták, hogy ilyen esetben érdemes az autó rendszámát megjegyezni, és jelezni a hatóság irányába a dolgot, de volt aki szerint ilyenkor nem az az első gondolata szegény lánynak, hogy megjegyezze a rendszámot.

 

"Egy ilyen korú kislánynak nincs lélekjelenléte, csak ijedelem..." - írta egy szülő, aki hasonló eseményről számolt be: "Az én lányom is járt hasonlóan, rögtön felhívott, úgy hogy lássa az illető, hogy telefonál. Szerencsére azonnal érte tudtam menni, meg is találtuk ,addig szemmel tartottuk, míg kiért a rendőr..."

 

Forrás: NYÍREGYHÁZA info

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában