Nyíregyháza

2022.01.13. 17:04

Közgyűlést tartanak a Vasutas horgászai

KM

A téli tétlen hónapokat használják ki a horgászegyesületek, hogy megrendezzék az éves közgyűlésüket. A nyíregyházi Vasutas Sporthorgász és Természetvédő Egyesület január 30-án, vasárnap 9 órától tartja az éves rendes közgyűlését a MÁV-állomás vonatkísérő laktanyájában (4400, Nyíregyháza, Állomás tér 5.). 


Az elnöki megnyitót követően a vezetőség értékeli a 2021/22. évi munkát és a működés anyagi-gazdasági feltételeit, beszámoló hangzik el a Felügyelő Bizottság tevékenységéről, valamint szó lesz az ifjúsági programokról és a versenyekről. A civil szervezet vezetősége módosítani szeretné a Marótzugi-holtág halgazdálkodási tervét a 2023–2027 közé eső 5 éves időszakra, a jóváhagyott kérelmet a halászati hatósághoz küldik majd el. 


A felszólalások és hozzászólások után az egyesület tagjai öt évre megválasztják az ügyintéző és a képviselő szervek tagjait. A javaslatokat a jelölőbizottsághoz kell eljuttatni legkésőbb a választás időpontjáig (a jelölőbizottság: Fábián György Mihály (06-30/993-0437), Piskolti Attila (06-20/337-7740, Végállomás Horgászbolt). Ha a közgyűlés nem határozatképes, akkor még aznap 9.30 órától az eredeti napirendi pontokkal rendezik meg. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában